ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ε.Ε.Π.Ν.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αρχαιρεσιών της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού Γ.Ν.Α. "Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και από ώρα 09:00 έως 16:00 στο Δώμα (11ος όροφος) του Νοσοκομείου.

Οι υποψηφιότητες για θέσεις 7 ειδικευμένων και 2 ειδικευόμενων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) καθώς και 2 θέσεις μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.), θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 27/04/18 έως και την Παρασκευή 11/05/18 και ώρα 12:00, στα γραφεία της Επιστημονικής Ένωσης (Κτίριο: Οίκος Αδελφών Νοσοκόμων, 6ος όροφος).

Οι υποψηφιότητες θα ελεγχθούν από την Εφορευτική Επιτροπή μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής τους και θα επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητά σας ή θα σας ζητηθούν τυχόν διευκρινίσεις.

Η ανάρτηση και ηλεκτρονική κοινοποίηση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/05/18 και το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο για την εκλογή του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Μπορείτε να να κατεβάσετε το ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ σε αρχείο PDF.

Σημείωση: Μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα ως εξής:

  • Να τυπώσετε το έντυπο δήλωσης συμμετοχής (pdf αρχείο) και αφού το συμπληρώσετε, υπογράψετε και το σφραγίσετε, να το παραδώσετε στη Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε.
  • Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε την ως άνω διαδικασία και αφού σκανάρετε το έντυπο δήλωσης συμμετοχής, να το αποστείλετε με e-mail: sseh.evaggelismos@gmail.com, στη Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε.

Δικαίωμα δήλωσης υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα τακτικά μέλη της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. τα οποία έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το 2018, πριν από τις εκλογές ή κατά τη διάρκειά τους (πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών των Επιστημών Υγείας οι οποίοι εργάζονται σε θέση του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»).

Εκ της Εφορευτικής Επιτροπής

Α. Ψαρρά, Πρόεδρος

Χ. Βρεττού, Μέλος

Χ. Νίχλος, Μέλος

 

2017

 

  • ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ 2017-2018

25/10/2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Νοσοκομείου «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» (Ε.Ε.Π.Ν.Ε.) αποφάσισε να βραβεύσει εργασίες που θα υποβληθούν και θα παρουσιαστούν στο 23ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο «Δώμα» του Νοσοκομείου μας (11ος όροφος), από 26 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2018.

Οι εργασίες θα πρέπει να ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Πρωτότυπες εργασίες
  • Παρουσίαση περιπτώσεων

Όλες οι εργασίες θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 15/01/2018, στην Αγγλική γλώσσα, σε ηλεκτρονική μορφή (e-mail: sseh.evaggelismos@gmail.com), σύμφωνα με τις οδηγίες για τους συγγραφείς του περιοδικού “HospitalChronicles” και θα περιλαμβάνουν 20 έως 100 βιβλιογραφίες. Σημειώνεται ότι οι εργασίες δε θα πρέπει να έχουν αποσταλεί προς δημοσίευση σε άλλο περιοδικό και να μην αποτελούν αντικείμενο διπλωματικής εργασίας ή διδακτορικής διατριβής (που έχει ήδη ολοκληρωθεί). Η επιλογή των εργασιών θα γίνει από ειδική επιτροπή και θα δημοσιευθούν (μετά από κρίση) μέσω της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων του περιοδικού “HospitalChronicles” (www.hospitalchronicles.gr).

Ο υποψήφιος για τη βράβευση συγγραφέας μπορεί να είναι Ειδικευόμενος, Εξειδικευόμενος ή/και Επικουρικός Ιατρός του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Το όνομά του θα αναγράφεται πρώτο στη λίστα των συγγραφέων και θα είναι υπεύθυνος για την αλληλογραφία/διορθώσεις της εργασίας. Επίσης, θα πρέπει να είναι μέλος της Ε.Ε.Π.Ν.Ε και να συμμετέχει ενεργά στις επιστημονικές της δραστηριότητες.

Εκ του Δ.Σ. της Ε.Ε.Π.Ν.Ε.

Καθηγητής Σ. Ζακυνθινός, Πρόεδρος

Δρ. Α. Τσιρογιάννη, Γεν. Γραμματέας

 

 

  • ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ 2016-2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Νοσοκομείου «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» (Ε.Ε.Π.Ν.Ε.) αποφάσισε να βραβεύσει με τρία (3) Αριστεία Επιστημονικής Επίδοσης, αξίας 2.000€ έκαστο, Ειδικευόμενους και Εξειδικευόμενους Ιατρούς καθώς και Επικουρικούς Επιμελητές του Νοσοκομείου «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Οι υποψήφιοι για τη βράβευση (ειδικευόμενοι και εξειδικευόμενοι ιατροί και επικουρικοί επιμελητές) θα πρέπει:

1. Να είναι μέλη της Ε.Ε.Π.Ν.Ε.,

2. Να συμμετέχουν στις Επιστημονικές Δραστηριότητες της Ε.Ε.Π.Ν.Ε.,

3. Να υποβάλλουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους στο Δ.Σ. της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. για κρίση, Επιστημονική Εργασία (οποιουδήποτε είδους),στην οποία θα έχουν ενεργό συμμετοχή,

4. Να παρουσιάσουν την εργασία σε ειδική συνεδρία στο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. (13-17/02/2017) και

5. Να δημοσιεύσουν την εργασία στα Ιατρικά περιοδικά της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. (Νοσοκομειακά Χρονικά (κείμενο ή εκτεταμένη περίληψη με abstract) και Hospital Chronicles (πλήρες κείμενο), όπου θα είναι ο πρώτος συγγραφέας (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εργασία να μην έχει δημοσιευθεί αλλού).

Πληροφορίες: Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. (εσωτ. τηλ.: 1744 και 5102)

Νοσοκομειακά Χρονικά - Οδηγίες για συγγραφείς

Hospital Chronicles - Instruction for authors

  • Πρόσκληση του Νεφρολογικού Τμήματος Γ.Ν.Α. "Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" στην εκδήλωση Ονοματοδοσίας του, σε Νεφρολογικό Τμήμα “ΑΝΤΩΝΙΟΣ Γ. ΜΠΙΛΛΗΣ” την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 στην είσοδο του ορόφου 6ου Α

 

ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

Logo Ευαγγελισμός

 

Επικοινωνία

Email: info (@) evaggelismos-hosp.gr

  Υψηλάντου 45-47, ΤΚ 10676, ΑΘΗΝΑ.

  Τηλ. Κέντρο: 213 – 2041000