Καλώς ήλθατε στο Νοσοκομείο ο Ευαγγελισμός

Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός - Οφθαλμιατρείο Αθηνών - Πολυκλινική» παρέχει κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες υγείας, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και την μακρόχρονη επιστημονική εμπειρία των στελεχών του, καθώς και τον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, στον τομέα της διάγνωσης και θεραπείας.

Κλινικές, τμήματα και εργαστήρια του νοσοκομείου παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες και λειτουργούν ως κέντρα αναφοράςγια διάφορα νοσήματα.

Η εύκολη πρόσβαση των πολιτών και η άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των προβλημάτων υγείας τους, σε άνετες και σύγχρονες εγκαταστάσεις και δομές, έχουν καταστήσει το Νοσοκομείο μας βασικό πυλώνα παροχής υπηρεσιών φροντίδας υγείας στην περιφέρεια της Αττικής, αλλά και ευρύτερα στη χώρα μας.

 

polykliniki opthalmiatreio

ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ

Πειραιώς 3

Οφθαλμιατρείο Αθηνών

 

Σύμφωνα με τον Οργανισμό του (ΦΕΚ Β΄ 3485/31.12.2012), το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» αποτελεί ΝΠΔΔ, το οποίο υπόκειται στον έλεγχο και την εποπτεία του Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

H συνολική δύναμη του Νοσοκομείου ορίζεται στις ενιακόσιες σαράντα τρείς (943) οργανικές κλίνες. 

Με τον Ενοποιημένο Οργανισμό (ΦΕΚ Β΄ 3515/31.12.2012), το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» διασυνδέθηκε, υπό ενιαία διοίκηση, με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» και με το Ειδικό Νοσοκομείο «ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ».

Στην αποστολή του Νοσοκομείου περιλαμβάνονται, στα πλαίσια του Εθνικού Συστήματος Υγείας:

  • Η παροχή υπηρεσιών περίθαλψης, ισότιμα για κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική του κατάσταση.
  • Η ανάπτυξη και η προαγωγή της επιστημονικής έρευνας στον τομέα της υγείας, σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς, ερευνητικά κέντρα και άλλους φορείς.
  • Η εφαρμογή προγραμμάτων ειδίκευσης, συνεχούς εκπαίδευσης γιατρών καθώς και εκπαίδευσης και επιμόρφωσης λειτουργών άλλων κλάδων Υγείας.

Η συνεχής ποιοτική βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, η εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας, η αποδοτική και με κανόνες διαφάνειας διαχείριση των πόρων καθώς και η διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για ασθενείς και εργαζόμενους, με ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό στα δικαιώματα των ασθενών, αποτελούν κοινές δεσμεύσεις της Διοίκησης και του Προσωπικού, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Logo Ευαγγελισμός

 

Επικοινωνία

Email: info (@) evaggelismos-hosp.gr

  Υψηλάντου 45-47, ΤΚ 10676, ΑΘΗΝΑ.

  Τηλ. Κέντρο: 213 – 2041000